Wat is AMT's Future Talk?

Deze avond wordt er een realistisch beeld geschetst van ontwikkelingen bij start-ups, mobility providers, autofabrikanten en hoe dit de automotive sector gaat beïnvloeden. Dit alles aan de hand van Jeroen's ontdekkingsreis naar Silicon Valley. Welke (nieuwe) technieken en diensten gaan een grote impact hebben? En hoe pas je dat toe in je eigen bedrijf? 
 

Wat kost AMT's Future Talk?

Deelname aan deze avond kost voor abonnees € 149,- (excl. BTW). Deze prijs is inclusief hapjes en dranken en unieke mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het Porsche Museum. Ben je geen abonnee van AMT, dan betaald je  179,- (excl. BTW).
 

Voor wie is AMT's Future Talk?

Deze avond is bedoeld voor automotive professionals die de stappen richting overmorgen willen maken. Ben jij die ondernemer die goed voorbereid wil zijn op alles wat ons staat te gebeuren? Ben jij de techneut die verder wil kijken dan de techniek van vandaag? Ben jij de toeleverancier die wil weten wat deze toekomst voor zijn bedrijf betekent? Dan is deze avond geschikt voor jou.
 

Waar vindt AMT's Future Talk plaats?

AMT's Futuretalk vindt plaats bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod aan jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster en Macan. Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen hebben zij ook ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Sinds 2015 is Porsche Classic Center Gelderland het eerste officiele Classic Center ter wereld.