Jeroen Vertongen

Top diagnosespecialist en automotive futuroloog

Jeroen Vertongen is de Belgische automotive futurist, die gelooft in een sterke ACES toekomst voor automobiel. Het zal autonoom rijden worden met connected voertuigen, alles zal elektrisch worden en we zullen onze toekomstige mobiliteit gaan delen.
Jeroen volgt de veranderingen in automotive op de voet en omarmt de veranderende toekomst. Hij is in de ban van veranderende technologie en de nieuwe businessmodellen die zich in een razendsnel tempo aanbieden.
Hij stuurt dagelijks de Support afdeling aan van het Belgische LKQ, en houdt zich dus bezig met de uitbouw van Sergoyne Diagnostics, Moobi, Qualitygarage en Autofirst.
Jeroen is een topspreker en traint wekelijks automotive ondernemers. Hij laat zijn toehoorders nooit onbewogen achter, en inspireert sterk tot ondernemen en kansen krijgen in deze veranderende markt.

 

Betsie Brink

Directeur Bedrijfsraad voor Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf/OOMT

Betsie Brink is directeur van de Bedrijfsraad en OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven. Zij maakt zich dagelijks sterk voor een bredere kijk op vakmanschap in de branche. Vakmanschap dat voortdurend verandert door de veranderende wereld. Betsie vindt het belangrijk dat medewerkers en werkgevers nadenken over hun toekomst. En dat het liefste vandaag al doen en daarover vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Zij daagt vakmensen uit om zelf de regie te nemen over hun persoonlijke ontwikkeling. En probeert ondernemers bewust te maken van het belang van het ontwikkelen van een actuele visie op werkgeverschap ter voorbereiding op die toekomst en de eigen rol in het toepassen daarvan binnen de organisatie. Dit doet zij met oog voor het gezamenlijk belang van medewerkers en werkgevers en met een open mind voor individuele verhalen.